Martin Vlug Schilderwerken | Diensten
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Binnen/  buiten schilderwerk

Goed binnen schilderwerk staat garant voor een mooi, verzorgd en persoonlijke uitstraling van uw interieur.

Binnen schilderwerk houdt in het schilderen van muren, plafonds, kozijnen, trappen, vloeren en behangwerk. Voor al uw binnen schilderwerk kunt u vertrouwen op de vakmensen van Martin Vlug Schilderwerken. Wij sausen-spuiten en/of schilderen uw gewenste ruimte volledig naar uw wens. Wij kunnen indien nodig ook zorgen voor behandelingswerkzaamheden. Bijvoorbeeld verschillende reparaties aan uw muren of kozijnen of schuurwerk.

Martin Vlug Schilderwerken Binnen:buiten Schilderwerk
Martin Vlug Schilderwerken VVE

VVE

Buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw complex.

Om uw complex te onderhouden is het verstandig elke 5 jaar het onderhoudsschilderwerk van uw woning te beoordelen. Loszittende verf, houtrot en beschadigingen zijn een teken dat uw woning aan een schilderbeurt toe is. Als u te lang wacht met onderhoud kunnen de kosten aanzienlijk oplopen. Wij van Martin Vlug Schilderwerken helpen u graag verder. Door om de 5 jaar onderhoud uit te voeren, bespaart het u later hoge kosten. En kunt u blijven genieten van een prachtig resultaat.

Monumentaal

Martin Vlug Schilderwerken is gespecialiseerd in het schilderen van monumentale panden.

Het onderhouden van een monumentaal pand vraagt om een serieuze aanpak, vaak worden deze panden teruggebracht in originele staat, wij van Martin Vlug Schilderwerken hebben hier veel ervaring in.  Door middel van het onderzoeken van een monumentaal pand kunnen wij bepalen welke kleuren er vroeger werden toegepast.

 

Bij Martin Vlug Schilderwerken bent u aan het goede adres want ze hebben verstand van zaken, tonen vakmanschap en zijn toegewijd om een monument weer in haar oude glorie te herstellen.

Martin Vlug Diensten