Martin Vlug Schilderwerken | Martin Vlug
16746
page-template-default,page,page-id-16746,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Martin Vlug

Martin Vlug

Martin vlug is gespecialiseerd in het voorbereiden en uitvoeren van schilderwerken.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van monumentale panden. Het onderhouden van een monumentaal pand vraagt om een serieuze aanpak, vaak worden deze panden teruggebracht in originele staat, wij hebben hier veel ervaring in.  Door middel van het onderzoeken van een monumentaal pand kunnen wij bepalen welke kleuren er vroeger werden toegepast.

Wij zorgen voor een goede voorbereiding en soepele uitvoering van het complete schilderwerk.

Onze professionele medewerkers zijn zich er van bewust hoe belangrijk het schilderwerk is en voeren dit perfect uit, zodat u straks kan genieten van een mooi eindresultaat. Met een garantie van maar liefst 2 jaar.

 

Martin Vlug staat voor perfect schilderswerk

Onze professionele medewerkers zijn zich er van bewust hoe belangrijk het schilderwerk is en voeren dit perfect uit, zodat u straks kan genieten van een mooi eindresultaat. Met een garantie van maar liefst 2 jaar. Beschadigd het schilderwerk, of een andere dienst van Martin Vlug Schilderwerken? Dan komen wij dit per direct oplossen. Zo houden wij u als klant tevreden. En zorgen wij voor een klantvriendelijke werkwijze.

(MIsschien stukje tekst over de projecten? Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door.

Bekijk al onze projecten

Martin Vlug